Hvorfor fungerer den ledede strømforsyning ikke?

Hvorfor fungerer den ledede strømforsyning ikke?

Som en nøglekomponent i LED-belysning påvirker LED-driverens kvalitet direkte pålideligheden og stabiliteten af ​​det samlede. Baseret på LED-driver og andre relaterede teknologier og kundeanvendelseserfaring analyserer vi fejlene i lampedesign og anvendelse:

1. Følgende forhold, der ofte opstår, kan forårsage beskadigelse af LED-driveren:
✔ AC er forbundet til driverens DC-output, hvilket får drevet til at svigte;
✔ AC er tilsluttet DC / DC-driverens indgang eller udgang, hvilket får drevet til at svigte;
✔ Terminalen med konstant strømudgang er forbundet med moduleringslyset, hvilket får føreren til at svigte;
✔ Faselinien er forbundet til jordledningen, hvilket resulterer i ingen output fra føreren og opladning af det ydre hus;

2. Linjen Trips ofte
Lysene på den samme gren er forbundet for meget, hvilket resulterer i overbelastning af belastningen på en fase og ujævn fordeling af strømmen mellem faserne, hvilket får linjen til at trippe ofte.

3. Køleproblem
Når drevet er installeret i et ikke-ventileret miljø, skal drevhuset være i kontakt med lampehuset så meget som muligt. Påfør, hvis det er muligt, termisk fedt eller termisk pude på husets kontaktflade og lampehuset for at forbedre driverens varmeafledning, hvilket sikrer førerens levetid og pålidelighed.

Sammenfattende har LED-driveren mange detaljer at være opmærksom på i praktiske anvendelser. Mange problemer skal analyseres og justeres på forhånd for at undgå unødvendige fejl og tab!


Indlægstid: Jun-03-2021